Skip to contentBrocc Logo Large
Partners

Sambla – en av våra låneförmedlare

Vi på Brocc samarbetar bl.a. med låneförmedlare för att den som vill låna pengar enkelt ska kunna hitta bästa möjliga lån för just sina behov och förutsättningar. På låneförmedlarens hemsida matchas låntagarens behov med erbjudanden från olika långivare och låntagaren väljer sedan själv det erbjudande som passar bäst. Innan låntagaren får ett erbjudande från oss på Brocc genomgår vi en grundlig kreditanalys som avgör om personen kan låna via oss och till vilken ränta.

En av dessa låneförmedlare är Sambla. De finns i dag i tre länder i Norden och har hittills hjälpt över 200 000 kunder med lån. Merparten av dessa har vänt sig till Sambla för att finna en mer kostnadseffektiv lösning och samlat sina lån för att få ner sin totala kostnad.

”Den typiske kunden som lånar via vår plattform är en 47-årig man som lånar ungefär 175 000 kr, upplagt på 8 års återbetalningstid. I och med Samblas starka uppsökande verksamhet tenderar kunderna vi förmedlar till Brocc att ha en väldigt sund ekonomi och därmed även en god betalningsförmåga”, säger Elias Bülow, affärsutvecklare på Sambla.

Sambla jobbar idag och med 25 olika långivare, både klassiska banker och P2P-låneföretag som vi. Nedan ser du en överblick över Samblas samlade kunder på svenska marknaden. En del av dessa är alltså också våra kunder här på Brocc. Hur snittkunden som lånar hos oss ser ut skiljer sig lite grann och mer om det kan du läsa i stycket om Låntagare på hemsidan här brocc.se/lan-lantagare. Lite längre fram kommer vi även här på bloggen presentera en djupare inblick i Brocc’s kundprofiler för både låntagare och investerare.

Klicka här för att läsa mer om Sambla på deras hemsida.

Brocc Logo SmallCopyright © 2024 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB