Skip to contentBrocc Logo Large
Din ekonomi

4 anledningar att samla dina lån & krediter

När du har olika sorters lån och krediter med olika villkor kan det lätt bli kostsamt i längden. Precis som med bolån och vissa typer av abonnemang är det värt att då och då se över och omförhandla för att pressa kostnaderna. Det kan snabbt löna sig att samla ihop smålån och krediter från t.e.x. renovering, reparation av bilen och den nya datorn till ett enda lån. Inte bara blir det enklare och smidigare för dig - du kan faktiskt spara mycket pengar på det! För varför ska du betala mer än vad du behöver? Här är **4 smarta anledningar till varför du bör samla dina lån och krediter.

1. Sänk din månadskostnad och ränta

Genom att baka ihop den totala skulden till ett enda lån kan du ofta sänka både din ränta och månadskostnad. Pengar som du sparar genom en bättre ränta kan du heller lägga på roligare saker eller för att betala av lånet snabbare. Vi på Brocc hjälper dagligen våra kunder att samla sina lån och sänka månadskostnaden. Hela 73% av våra kunder har fått sänkt ränta och månadskostnad genom att samla sina lån och krediter hos oss och med ett genomsnitt på hela 3686 kr lägre kostnad per månad. Hittills har vi även kunnat ge en ränteförbättring på i snitt 2% till våra kunder som samlat lånen hos oss. Visst är det bra? Ansök idag och se hur mycket du kan spara.

2. Förbättra din kreditvärdighet

Genom att ha fler olika lån och krediter kan det tyvärr ha en negativ inverkan på din kreditvärdighet. Genom att samla dina lån och krediter till ett enda lån kan du därmed förbättra din kreditvärdighet. För med bättre kreditvärdighet kan du få bättre lånevillkor och en lägre ränta. Så gör dig själv en tjänst att förbättra dina villkor idag!

3. Få bättre koll över din ekonomi

När det är dags att betala månadens fakturor är det så klart enklare och smidigare med så få fakturor som möjligt. Genom att samla dina lån och krediter till en enda faktura sparar du både tid och energi och på så sätt kan du få en bättre överblick över din ekonomi och minska risken att missa viktiga betalningar. Hos oss betalar du dessutom via autogiro så betalningen sköts automatiskt varje månad.

4. Enkelt och tryggt

Hos oss på Brocc kan du samla dina lån och krediter på ett enkelt och tryggt sätt för att få bättre villkor och lägre kostnad. Hos oss lånar du direkt av andra, utan dyra mellanhänder. Därför kan vi erbjuda extra konkurrenskraftiga räntor och lånevillkor. Det kallas för ett P2P-lån där du som låntagare slipper onödig byråkrati och dolda avgifter samtidigt som det finns en full trygghet då vi på Brocc följer finansinspektionens strikta föreskrifter. Det du gör när du samlar dina befintliga lån är att ansöka om ett nytt lån som motsvarar totalbeloppet av dina befintliga lån och krediter som du vill samla. Processen är väldigt enkel där du endast knappar in dina uppgifter samt lånebehov och får oftast ett initialt svar direkt på skärmen. Att låna och samla lån direkt av andra privatpersoner och företag är med andra ord busenkelt.

Brocc Logo SmallCopyright © 2024 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB