Hoppa till innehållBrocc Logo Large

Är du vår nya stjärna till kundtjänstavdelningen?

Underline

Nu förstärker vi vårt team med ytterligare talanger på kreditsidan och söker därför handläggare för timanställning. Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen av Brocc och vara våra kunders första kontakt inom både lån och investeringar.

Om Brocc

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar. Just nu befinner vi oss i en extra spännande fas där du kommer vara en viktig del i att bygga vidare vårt varumärke på den svenska marknaden.

Om tjänsten

Som handläggare kommer du att vara en av våra kunders first point of contact och arbeta med alla delar i låneprocessen från ansökan till kreditbeslut. I rollen ingår även ansvar för kravprocessen, d.v.s. arbeta med de kunder som ej betalar i tid. Helt enkelt kundens resa inom alla verksamhetsdelar.

Vem söker vi?

Vi tror att du är en strukturerad och självgående person som prestigelöst tar dig an specificerade projekt lika lätt som initierar egna. Du gillar att arbeta i team så väl som självständigt och gillar entreprenörsandan som finns i start-ups. Vidare uppskattar du kundkontakt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa budskapet efter kundens behov. Du stimuleras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklas, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Du får gärna ha relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet från liknande branscher men det viktigaste är att det finns ett intresse och en vilja att ge Broccs kunder förstklassig service. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med och omdefiniera hur konsumenter utbyter finansiella tjänster. Rollen är en timanställning, extra vid behov och du kommer arbeta i ett internationellt och dynamiskt team med flera nationaliteter och språk på vårt kontor i centrala Stockholm.

För frågor om tjänsten och eller ansökan, maila mattias.olsson@brocc.se. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Timanställning extra vid behov

Startdatum: Omgående

Ansök här

Brocc Logo SmallCopyright © 2022 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB