Skip to contentBrocc Logo Large
Intervju

Anna sparar 2500 kr varje månad

Räntekostnaderna för privatlånen hos banken ökade. Då fick Anna Liljeberg, 29, hjälp hos betalningsinstitutet Brocc att samla lånen – vilket lyfte hennes ekonomi. – Jag sparar ungefär 2500 kronor varje månad jämfört med tidigare. Över ett år blir det mycket pengar, säger hon.

Hon hade funderat en längre tid kring på att samla sina privatlån – tre mindre och ett större – men fick inget bra erbjudande från bankerna. När Anna Liljeberg kom i kontakt med Brocc förändrades läget. – Tidigare upplevde jag att ingen kunde hjälpa mig, men här fick jag ett bra och informativt bemötande. De var hjälpsamma och tydliga med vad de kunde hjälpa till med, säger hon och fortsätter: – Jag tyckte att villkoren var väldigt bra jämfört med de andra. Räntan hos banken var riktigt hög, här var den mycket lägre.

"Det gör en väldig skillnad"

Efter sedvanlig kreditprövning fick Anna, som till vardags jobbar som köksbiträde på en restaurang, besked om att Brocc kunde hjälpa henne att samla lånen. Och jämfört med tidigare sparar hon en rejäl slant: cirka 2500 kronor månaden. – För mig betyder det ökad livskvalitet, det gör en väldig skillnad. Det är lite som en andra chans att få ordning på nuvarande situation. Om du inte kommit i kontakt med Brocc, hur hade läget sett ut för dig tror du? – Då hade jag fått fortsätta betala tusenlappar med den höga räntan, det hade tärt på den ekonomiska situationen.

Kan åka på bröllopsresa

Brocc har som uttalad ambition att premiera kunder som sköter sig och lanserande häromveckan en återbäring till de som betalar sina fakturor i tid. En typisk kund får ungefär 500 kronor tillbaka varje år. – Jag tänkte direkt att det är väldigt positivt. De har ett fokus på kunderna och värnar om oss, det skapar ett förtroende. Mitt intryck överlag är att det är ett tryggt och seriöst företag. Pengarna Anna sparar tack vare Brocc vill hon lägga på en försenad bröllopsresa med maken Martin. De gifte sig i somras men har ännu inte hunnit åka iväg:

– Det skulle vara kul att unna sig något! Min man älskar skidor så en skidresa till Österrike vore jätteroligt. Jag har ju knappt ståt på ett par skidor men han har lovat att lära mig (skratt).

Brocc Logo SmallCopyright © 2024 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB