Skip to contentBrocc Logo Large
Din ekonomi

Boktips om ekonomi som ger dig både kunskap och underhållning!

“Den svarta svanen” av Nassim Nicholas Taleb

En bok som handlar om vad mycket osannolika händelser kan leda till. Boken har blivit en världssuccé och författaren betraktas som en av vår tids stora nytänkare. Nobel pristagaren Daniel Kahneman talar om honom som att han har förändrat människors sätt att betrakta osäkerhet, särskilt på de finansiella marknaderna. Mycket intressant läsning som får läsaren att tänka i nya banor!

”Steve Jobs” av Walter Isaacson

Vi känner honom som den store uppfinnaren, personen som revolutionerat vårt sätt att umgås och totalt förändrat vårt vardagsliv. I denna bok får du lära känna teknikföretaget Apples grundare Steve Jobs. Du får en inblick i båda hans liv och karriär.

”Så här kan alla svenskar bli miljonärer” Av Per H Börjesson

En enkel och grundläggande guide till bättre privatekonomi. Börjesson listar tips som att äga sin bostad, förklarar ränta-på-ränta-effekten och tipsar om tillgångar att satsa på.

**
”Min hemlighet” Av Petter Stordalen & Jonas Forsang**

En bok om Petter Stordalen och hans framgångssaga. I boken får man följa med bakom kulisserna hos en miljardär som byggt upp en av Nordens största hotellverksamheter från grunden. Han delar med sig av det som står honom närmast i livet samt sin kunskap om investeringar och förhandlingar.

“One Up on Wall Street” av Peter Lynch

Knivskarpa och spännande råd för den som investerar på lång sikt – och vem gör inte det!

“The Richest Man in Babylon” Av George S. Clason

Den rikaste mannen i Babylon är boken som avslöjar hur du tjänar pengar, behåller dem och får dem att arbeta för dig.

”Gör ditt barn rikt” av Jan Bolmeson och Charlie Söderberg

Hur ger du ditt barn en bra start i livet? Det och mycket mer besvaras i denna bok skriven av Bolmeson och Söderberg. Boken går igenom alla de aspekter på ”barnsparande” som ska till för att ge ditt barn ett bra startkapital.

The Warren Buffett Way av Robert G Hagstrom

En av världens mest framgångsrika fondförvaltare berättar hur du som vanlig sparare faktiskt kan ha en fördel gentemot investerarproffsen på banker och finansinstitut.

Trevlig läsning!

Brocc Logo SmallCopyright © 2023 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB