Skip to contentBrocc Logo Large
Din ekonomi

Effektivisera ditt månadssparande

Det enklaste och bästa sättet att komma igång med ditt sparande är att börja månadsspara. Tips till dig som sparar är att inte låta dina sparpengar ligga stilla på ett sparkonto utan avkastning. Se istället till att välja en stabil investeringsform med god avkastning och låg avgift, och börja bygga upp ditt sparkapital genom många insättningar över tid.

Månadsspara i svenska privatlån

Hos Brocc kan personer investera sitt sparkapital genom att låna ut pengar till svenska privatlån, även kallat P2P-lending. Genom att låna direkt av varandra, utan bankens inblandning, resulterar i bättre ränta och villkor för både investerare och de som lånar. Varje månad får investeraren både ränta och avbetalning på sina utlånade pengar som antingen kan fås utbetalda månadsvis eller återinvesteras igen för att få ränta på ränta-effekt. En betydande faktor varför P2P-lending växer snabbt är att det är en stabil investeringsform jämfört med börsens svängningar och bankernas obefintliga sparräntor. Brocc fördelar de investerade pengarna på många kreditvärdiga svenska låntagare

 för bra riskspridning och sköter hela administrationen. Kostnaden för tjänsten är endast 1,8 % per år av utlånat belopp och dras från inbetald ränta. Brocc får alltså bara betalt när du får det.

Månadsspara som standardtjänst

Givetvis har vi månadssparande som en standardtjänst. Att månadsspara hos Brocc ska vara lika bekvämt som vilket annat sparande som helst, och våra investerare kan tryggt ta del av samma lönsamma marknad som bankerna och se sina sparpengar växa snabbare varje månad. Det är ett smart och modernt sätt att spara helt enkelt!

Så kommer du igång med ditt sparande

Brocc Logo SmallCopyright © 2024 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB