Skip to contentBrocc Logo Large
Din ekonomi

Är du begraven i dyra räntor? Det är helt i onödan!

Visste du att du ofta får betala högre räntor för mindre lån och att det kostar pengar för varje avisering och fakturaavgift? Det kan bli ganska kostsamt i längden och dessutom helt i onödan! Ett bra tips till dig som har olika sorters lån och krediter med olika villkor är därför att samla dessa smålån till ett enda lån för att förbättra räntan. På det sättet kan du spara mycket pengar och göra det smidigare för dig själv med en enda betalning.

Samla dina lån och spara tusenlappar

Genom att samla dina befintliga lån och krediter ökar möjligheten till riktigt bra lånevillkor som kan ge dig den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar! Dessa pengar som du sparar genom en bättre ränta kan du faktiskt heller lägga på roligare saker eller för att betala av lånet snabbare. Som om inte det vore nog så får du dessutom pengar tillbaka på räntan om du betalar i tid!

Fördelarna är många och förutom att du kan sänka din månadskostnad och ränta kan du även förbättra din kreditvärdighet genom att baka ihop den totala skulden till ett enda lån. Detta då fler olika lån och krediter kan det tyvärr ha en negativ inverkan på din kreditvärdighet. Det gör det även mycket enklare för dig när du ska betala dina fakturor, du får enklare överblick över din ekonomi och minskar risken att missa viktiga betalningar.

Hur fungerar det att samla lån och krediter genom Brocc?

Vi på Brocc tycker att det ska vara enkelt att låna pengar och samla befintliga lån och krediter med rimlig ränta. Hos oss kan du ansöka om privatlån utan säkerhet direkt från andra privatpersoner, företag och organisationer. Det kallas för ’’P2P-lending’’ och har blivit mycket populärt de senaste åren. Med hjälp av ny och modern teknik har Brocc skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar, vilket gör att vi kan erbjuda bättre villkor och räntor än många traditionella aktörer. För utan en dyr bank som skär emellan kan du få en schysstare ränta.

Vi hjälper våra kunder att sänka sin ränta varje dag

Vi är stolta över att vi hjälpt hela 80% av våra kunder med att sänka sin ränta och månadskostnad genom att samla deras lån och krediter hos oss och med ett genomsnitt på hela 4200 kr lägre kostnad per månad. Hittills har vi även kunnat ge en ränteförbättring på i snitt 3% till våra kunder som samlat lånen hos oss. Ansök idag och se hur mycket du kan spara.
Brocc Logo SmallCopyright © 2023 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB