Skip to contentBrocc Logo Large
Din ekonomi

Ett schysstare sätt att låna pengar!

Vi på Brocc tycker att det ska vara enkelt att låna pengar med rimlig ränta. Hos oss kan du ansöka om privatlån utan säkerhet direkt från andra privatpersoner, företag och organisationer. Det kallas för "P2P-lending"

 och har blivit mycket populärt de senaste åren. Med hjälp av ny teknik har Brocc skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar, vilket gör att vi kan erbjuda bättre villkor och räntor än många traditionella aktörer. För utan en dyr bank som skär emellan får både du och de som lånar ut bättre ränta.

Privatlån utan säkerhet

Oavsett om du vill låna till renovering, till ett bilköp eller för att samla befintliga lån och krediter i ett lån, kan ett privatlån utan säkerhet vara lösningen för dig. Hos oss kan du låna upp till 350 000 kronor och istället för att sätta en säkerhet i pant, som vid ett bostadsköp, lånar du istället på din egen återbetalningsförmåga.

Fördelarna är många

Förutom en konkurrenskraftig ränta slipper du som låntagare onödig byråkrati och dolda avgifter samtidigt som det finns en full trygghet då Brocc följer Finansinspektionens strikta föreskrifter. Processen för att ta lån

 är väldigt enkel och du behöver bara knappa in dina uppgifter och lånebehov och får ofta ett initialt svar direkt på skärmen. Vid godkänt lån betalas pengarna oftast ut samma eller nästkommande dag. Att låna direkt av andra privatpersoner och företag är med andra ord busenkelt.

Vad krävs för bli beviljad ett lån?

För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan även läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under en kreditbedömning.

Brocc Logo SmallCopyright © 2024 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB