Skip to contentBrocc Logo Large
Nyhetsveckan

Sammanfattning av nyhetsveckan v.39

Hur planerar du för kommande räntehöjningar och vad innebär det att Stockholm har en av jordens högsta bubbelrisker? Läs mer om detta och lite till i veckans nyhetssammanfattning!

Trots stigande börskurser i snart åtta år visar alltfler faktorer på en framtida nedgång. Dagens industri har listat faktorer som kan utlösa ett börsfall.

Hur planerar du kommande räntehöjningar? Mycket talar för att räntebotten är nådd och att det är dags att tänka över om det är värt att binda sina lån. Klart är att den rörliga räntan väntas stiga framöver.

Nyckeln till rikedom? Enligt Business Insiders lista bör du ha tydliga mål för dina pengar, börja spara i tid, gå utanför din ”comfort zone” och framförallt älska det du gör!

Stockholms bostadspriser har stigit till de högsta i världen, sett i relation till lokal medianinkomst. Det konstaterar valutafonden IMF i en färsk rapport om svensk ekonomi.

Bubbelrisken i utvalda världsstäder har ökat betydligt under de senaste fem åren. De reala huspriserna för de metropoler som befinner sig inom bubbelriskzonen har ökat med nästan 50 procent i genomsnitt sedan 2011. Toronto toppar listan med ett indextal om 2,12 följt av Stockholm med 2,01.

Vill du veta vad våra kunder tycker om Brocc? På vår hemsida kan du ta del utav våra kunders upplevelser utav Brocc och varför de valde att bli kund hos oss.

Trevlig helg!

Brocc team

Brocc Logo SmallCopyright © 2024 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB