Skip to contentBrocc Logo Large

Spara med Brocc

  • Statlig insättningsgaranti
  • Månatliga ränteutbetalningar
  • Öppna konto tryggt via BankID
Öppna sparkonto
Brocc on Trustpilot

Sparkonto med insättningsgaranti

Du som sparar hos Brocc kan känna dig helt trygg. Våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kronor om Brocc blir insolvent.

Sparkonto

Brocc Spar

Inga avgifter, månatliga ränteutbetalningar och statlig insättningsgaranti!

percentage icon

3,80 - 4,30% sparränta

Från och med första dagen

thumbs up icon

Brocc gör det enkelt

Öppna konto tryggt och enkelt med bank-ID

Öppna sparkonto

Brocc Spar 0,60% sparränta

Vårt rörliga sparkonto helt utan avgifter. Öppna konto med BankID!

  • Brocc logo yellowMånatliga ränteutbetalningar
  • Brocc logo yellowStatlig insättningsgaranti
  • Brocc logo yellowObegränsat antal fria uttag
  • Brocc logo yellow28/9 höjs räntan till 1,60%

Brocc Tillväxt 0,90% sparränta

Bättre ränta på vårt bundna sparkonto!

  • Brocc logo yellowMånatliga ränteutbetalningar
  • Brocc logo yellowStatlig insättningsgaranti
  • Brocc logo yellowObegränsat antal fria uttag

Frågor och svar

Sparkonto

Det är aldrig för sent eller för tidigt att börja spara, och inga summor är för små. När du har ett sparkonto är det mycket roligare att blicka framåt mot mål och drömmar!

Sparkonto passar dig som inte vill riskera ditt kapital i exempelvis aktier eller fonder. Till exempel kan det handla om att du vill spara ihop till en buffert, eller ett sparande till en resa eller kontantinsats i framtiden.  

Insättningsgaranti

Du som sparar pengar i ett sparkonto hos oss på Brocc och kan känna dig lugn. Våra sparkonton omfattas av den statliga insättningsgarantin. Insättningsgarantin är en statlig garanti som skyddar dig som sparar pengar på ett sparkonto. Du som kund har rätt till ersättning för din sammanlagda kontobehållning med ett belopp som motsvarar högst 1 050 000 kronor om Brocc skulle gå i konkurs.

Spartips

Ett av de vanligare målen vi har är “spara pengar” och trots att man menar väl så brukar sparandet ha en tendens att stagnerat redan månaden därpå. Ett bra tips när det kommer till sparande är att välja rätt sparkonto. Även om räntan kan kännas minimal i början så bygger det snabbt på och varje krona räknas när du sparar till ett specifikt mål. Genom att spara i ett sparkonto hos oss på Brocc får du flera fördelar och kan spara till dina mål och drömmar.

Börja med en buffert

Om du bara ska göra en sak för din ekonomi så är det att börja spara en buffert. Det smidigaste är att öppna och spara på ett e-sparkonto. Du kommer åt dina pengar direkt, hur ofta du vill, helt utan kostnad. Ett bra riktmärke för din buffert är att spara ihop till en summa som motsvarar ungefär två månadslöner efter skatt. Så slipper du låna pengar eller köpa på avbetalning om diskmaskinen ger upp!

E-post

help@brocc.se
Brocc Logo SmallCopyright © 2023 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB