Skip to contentBrocc Logo Large

P2P-lån

  • Pausa betalningen
  • Ändra månadskostnad
  • Ansök på 2 minuter
Ansök om lån
Brocc on Trustpilot

Ansök om lån på 2 minuter!

  • Brocc logo yellowSmarta funktioner ger dig frihet
  • Brocc logo yellowGratis låneskydd i 1 månad
  • Brocc logo yellowDu påverkar priset

Lån anpassat efter dina behov

Brocc erbjuder en trygghetsförsäkring i samband med alla lån, som försäkrar dig ifall något oförutsett skulle hända som gör det svårt för dig att betala.

pause icon

Pausa betalningen

Pausa din månadsbetalning om något oförutsett händer.

glasses icon

Ändra månadskostnad när du vill

Anpassa ditt lån efter din vardag genom att ändra återbetalningstiden

Trygghet

Trygghetsförsäkring

När du lånar pengar eller samlar dina lån hos oss kan du samtidigt ansöka om vår trygghetsförsäkring

Ansök med BankID

Trygghetsförsäkring

Trygghetsförsäkringen ger dig en ökad ekonomisk trygghet om du skulle råka ut för en olycka, förlora jobbet, bli allvarligt sjuk eller vid dödsfall. När du lånar pengar eller samlar dina lån hos oss kan du samtidigt ansöka om vår trygghetsförsäkring.

Peer to peer-lån

Med ett peer to peer-lån lånar du pengar av andra privatpersoner och företag, utan bankens inblandning. Det ger konkurrenskraftiga räntor och schysst villkor för både dig som vill låna och den som vill låna ut.  

Det moderna sättet att låna pengar

Peer to peer-lån, alltså person till person-lån, blir allt vanligare i Sverige och är ett modernt, enkelt och framför allt konkurrenskraftigt sätt att lösa sin privata finansiering. Genom innovativ teknologi kan du som vill låna pengar enkelt mötas med dem som vill låna ut på vår digitala plattform och utbyta tjänster utan bankens inblandning. Med ett P2P-lån hos oss slipper du onödig byråkrati och dolda avgifter samtidigt som du har full trygghet då vi följer Finansinspektions strikta föreskrifter. 

Smidigt och enkelt för dig som vill låna

För dig som vill låna är processen väldigt enkelt. Du knappar bara in dina uppgifter och ditt lånebehov och får ofta ett initialt svar direkt på skärmen. Ibland kan vi behöva några kompletterande uppgifter och hör då av oss direkt till dig. När du fått godkänt på din ansökan betalas pengarna ofta ut samma dag. Att låna direkt av andra privatpersoner och företag är med andra ord busenkelt. 

Du lånar av flera långivare

När du lånar hos oss delas ditt lån upp i flera mindre bitar och sprids ut på flera olika långivare, alltså personer och företag som lånar ut pengar via vår plattform som en form av investering. Långivarna ser all information om sin andel av ditt lån så som ränta, återbetalningstid, amorteringar osv men aldrig dina personliga uppgifter. Dina personliga uppgifter är alltid trygga hos oss på Brocc. 

Extra trygghet för ditt lån 

För ytterligare trygghet kan du teckna ett låneskydd hos oss. Det betyder att om du blir sjuk, förlorar jobbet eller vid dödsfall så går försäkringen in och täcker dina månadsbetalningar för lånet upp till 5000 kr per månad i upp till 12 månader. Tecknar du försäkringen samtidigt som du signerar ditt låneavtal bjuder vi på kostnaden de tre första månaderna. Här kan du läsa om alla villkor för försäkringen.

E-post

help@brocc.se
Brocc Logo SmallCopyright © 2023 Alla rättigheter förbehållna av Brocc AB